Guffen

Uno dei ragazzi
 • Innholdsteller

  133
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om Guffen

 • Rang
  Uno dei ragazzi
 • Bursdag 05. feb. 1979

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Sarpsborg
 1. Skal bytte bremseskiver på min 2005 166 før pkk og vurderer noe slissede/borrede skiver fra evt Brembo fremfor standard. Har nok ikke så mye brukt for dette men det er mest pga det estetiske. Noen som har erfaringer m merker og evt sjapper som er greie å handle med?
 2. Takk for innspill. Da får jeg sjekke litt??
 3. Har fått en 2000 mod Fiat Coupe 20V i familien. Bilen er i knallfin stand men det er alltid litt å drive med på en bil som er 16 år gammel. Har folket noe forslag på hvor man handler deler og stæsj til disse vognene. Bremseskjoldene trenger å fornyes blant annet da de er sprø i kantene. Ebay har noe, men ikke det store utvalget
 4. Flott bil! Selv stod en 166 øverst på ønskelisten i flere år. Har til dags dato ikke funnet noen annen sedan jeg synes kan måle seg med designet på den.
 5. Multibil på Rud er visst flinke til sånt
 6. Byttet jobb for en måned siden og skal nå prøve meg på betongpumping. Blir mye farting rundt i Oslo og Østlandet. Dessverre blir pendlebilen en Caddy inntil videre, men det er stor sjans for en italiener til dette formålet med tiden. Kanskje en Doblo eller noe...
 7. Takk Henrik. Gir beskjed videre?
 8. Flott Robert?? Da videreformidler jeg nr ditt ? Glenn
 9. Spør og undersøker litt for en kar som eier en GTV fra 1982. Han trenger nye låsesylindre til dører og bakluke. Noen som har sånt liggende eller vet hva firma i utlandet som skaffer sånt?
 10. Hurtigruta Carglass klarer å få tak i. Ruta på min er punktert og fikk positivt svar der iallefall ??
 11. De fyller ut hjulhuset skikkelig Martin? Smart tips Rune, det visste jeg ikke gikk an... Koster jo noen kroner å fylle opp et tomt ac-anlegg.
 12. Klar for ny sesong nå
 13. Fylte opp ac i fjor høst så er lite vits å ta jobben ennå da nei. Flott tips det du skriver Martin, da vet man litt mer hva man skal følge med på. Lærer stadig noe nytt her på forumet?
 14. Ikke kjent noe lukt el.l. men tenkte å gjøre det forebyggende. Prisene ser jo ikke avskrekkende ut heller. Takk for innspill Landmann ?
 15. Teknisk spørsmål: Varmeapparatregisteret på 166, når bør det byttes? Har en '05 mod som har 62tusen på telleren. Grei jobb å gjøre selv? Og hva koster dette ca?