Gå til innhold

PerI

Caporeparto
 • Innholdsteller

  379
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

PerI vant sist dagen den 6. desember 2016

PerI hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

30 Molto bene

Om PerI

 • Rang
  Caporeparto
 • Bursdag 02.12.1976

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Agder

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. PerI

  TPMS - forklaring trengs

  Biler førstegangsregistrert etter 1.november 2014 må ha det i orden ved EU-kontroll https://www.tu.no/artikler/nytt-eu-direktiv-kan-koste-norske-bileiere-dyrt/275177 Er bilen eldre kan det deaktiveres og likevel skli gjennom kontrollen
 2. PerI

  Fiat Coupe.

  coupeteile.de er ihvertfall stedet å søke etter deler. Ikke sikkert de kan skaffe bakaksel, men finner man en så er det enkelt å bytte. Hva slags modell av Coupe har du kommet over? 1.8, 2.0 16V eller 2.0 20V med eller uten turbo?
 3. PerI

  Lancia Montecarlo 1975

  Seierstad veteran utenfor Larvik?
 4. PerI

  Bilsamling i Jondal

  Auto motor og sport-TV med programmet Garagen Gold viste nettopp Kåre Jørgens bilsamling i Jondal. Fantastisk å se! For noen herlige gamle Fiater han har! Han har ca 50 biler av forskjellig opphav, tydelig at Fiat står høyt i kurs. Lenge siden jeg har sett slik kvalitets-TV.
 5. En fix for chrome-nettleser: https://chrome.google.com/webstore/detail/photobucket-hotlink-fix/kegnjbncdcliihbemealioapbifiaedg Funker hjemme på en chromebook. Funket ikke på jobb-pc.
 6. PerI

  DAB+ problemer

  Har samme løsning med antennesplitter, bruker den fra audiocom.no. Den forsterker 20dB på dab-signal, og da får jeg inn dab på fm-antenna. Helt ok forhold på to franske her, så er godt fornøyd med at løsningen kunne gjemmes helt uten antenne eller ledninger i frontruta. På den ene har jeg et dab-adapter som viser signalstyrken til dab-signalet, og den holder seg på topp med splitteren koblet imellom adapter og antenne. Ser nå at audiocom.no som forhandler antennesplitterne også anbefaler å bytte ut pisken med en som er bygd for dab, men denne passer ikke på noen biler her, så det er ikke aktuelt for meg.
 7. PerI

  Fiatspotting

  Nokså mange Barchetta på tur i Molde-området.Min mor er der for øyeblikket og sendte meg et par bilder
 8. PerI

  AC ulyd 159

  Dette gjaldt en annen type bil, ikke alfa. Umulig for meg å si hva lyden kan komme av spesifikt på en 159, men at det kan være type intern feil i ac-pumpe er jo ikke umulig. Pumpa virket fortsatt på bilen, men det kom lyder derfra som ikke var så bra for å si det pent.
 9. PerI

  AC ulyd 159

  På en bil jeg likevel skulle kassere så har jeg åpnet en pumpe som gav ulyd og fant metallavskalling fra stemplene inni. Bilen var ca 10 år gammel og hadde kjørt mellom 150-200.000 km. Droppet å montere den igjen for å si det slik. Pumpa var fra et av de kjente merkene, men husker ikke helt hvilken.
 10. PerI

  Offisiell FIAT TIPO lansering

  Bedrøvelig lesning dette, at det ikke skal gå an å bestille bil etter eget ønske (så lenge det er en mulig kombinasjon i resten av EU). Har Tipo gått i japsebilfella med at man kun får bestilt standard utstyrspakker og ikke ut fra en liste? Var på lanseringa av 500 hos Autovia, da var det jo en sensasjon med hvor mange kombinasjoner man faktisk kunne velge (alt fra klistremerkedekor til forskjellig utstyr).
 11. PerI

  Årsavgift 2018

  En våt drøm jeg også har som omhandler dette, er at eu-kontrollen kunne vært gyldig i 24 måneder, men at måneden teller ned bare mens bilen er registrert. (Med kanskje en maks-grense på 5 år som visse veteranbiler nå har.). Da hadde man løst forskjellen mellom bruksveteraner, entusiastbiler, slitebiler m.m Noen med gode kontakter i systemet som kunne formidlet et slikt ønske?
 12. PerI

  Årsavgift 2018

  Ingen blir jo straffet her. Strengt tatt blir det ikke så lønnsomt med veteranbil kontra nyere bil lengre, for fra 2018 kan man jo ha en nyere bil man bare bruker 1 måned i året og slippe unna med årsavgift og forsikring for den ene måneden. Eller 6 måneder som er sommerhalvåret og ikke som nå at man må betale årsavgift for hele året for å kjøre kun sommermånedene. Satser på å ha minst en langhelgtur på 2-hjuling, på en som ikke er veteran enda. Uten å måtte betale avgift for hele året. Håper vi slipper å måtte skru av og på skiltene for hver gang man har tenkt å ta doningen ut på tur, og at det blir en selvbetjent løsning på nett.
 13. PerI

  Multijet's Barchetta

  Det kan vel fort bare være en abs-sensor + pæra. En feil på sensor vil jo på godt norsk "disable" abs-systemet.
 14. PerI

  Samantha

  Nydelige bilder. Hva er planen med "gammel moro"-platesømmene og rusthullene? Tilpasse og lage plater eller vanker det store summer for de som klarer å fremskaffe originalplater? Hvis det i det hele tatt finnes?
×