Gå til innhold

Lille-Twinny

Capo
 • Innholdsteller

  657
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

5 Neutro

Om Lille-Twinny

 • Rang
  Capo
 • Bursdag 13.03.1981

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Bergen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Lille-Twinny

  Alfa Romeo 159 TBI TI SW til salgs

  Da ser det ut til at denne flotte herligheten får seg et godt nytt alfist-hjem og er nå solgt.
 2. Lille-Twinny

  Alfa Romeo 155 Q4 selges

  Skal vi se da, prøv denne linken for bilder. NB, dette er bare en haug med bilder jeg har tatt mens jeg har holdt på. https://drive.google.com/drive/folders/0B3mjysDI0SamREY2ZUhKa3JFbDA Meg bekjent; Kjøpte bilen for 3 år siden men har ikke hatt tid til å jobbe på den. Startet og gikk før jeg kjøpte den. Jeg har valgt å ikke starte den før jeg fikk byttet reg reim. Skade foran på høyre side, har komplett delebil som sagt. Lekker fra en banjokopling på servostyring derav oljen som dere kan se under motor. 2 eiere på bilen etter den kom til Norge. Jeg er 3 eier. Vært byttet alt av oljer på fordelingskasse, motor hver 5000, girkasse mm. Har for tiden 6 biler og nr 7 er på vei, Rakern... Ellers hadde det vært digg med en 166 igjen!
 3. Lille-Twinny

  Alfa Romeo 159 TBI TI SW til salgs

  Trakk bilen fra markedet en stund, men nå ligger denne ute igjen på finn. Gi bud
 4. Lille-Twinny

  Alfa Romeo 155 Q4 selges

  Hei gjengen, håper noen ønsker å overta prosjektet mitt. Kjøpte denne for 3 år siden og den har stått tørt innendørs siden. 92 modell med original waterspray, gått ca 123000 KM, alle servicer holdt. Ikke registrert og må påregnes noe arbeid. Bilen ser ok ut men trenger ny støtfanger, forskjerm på høyre side samt litt rustsveis på begge bakskjermer. Ellers er bunnen bra, konsollene under ser ikke så fine ut så de bør tas av og sandblåses og lakkes. Jeg har i løpet av de årene jeg har hatt den begynt på den, men som travel familiefar er det vanskelig å finne tid da den står en times kjøring hjemmefra. Har kjøpt inn masse goodies, coiloversett spesiallaget til denne bilen, nye bærearmer, servicedeler, skiver og klosser, komplett reg rem sett med vannpumpe, samt en del andre ting som jeg ikke kommer på i farta. Har også en komplett delebil man kan ta deler fra. 95 modell TS, denne er gått 98000km og ble hellakkert i 2009. Begge bilene er Alfa Rosso så her kan man bytte over det man måtte ønske, har også 3 sett med hjul til bilene. Selges til under kostpris, 30 000 PM eller svar i tråden. Håper Q4'en kan komme på veien igjen. Bilen står i Bergen, bilder kan sendes på mail om ønskelig. Mvh L-T
 5. Lille-Twinny

  Alfa Romeo 159 TBI TI SW til salgs

  Bump. Bilen må dessverre bort da jeg har for mange biler. Gi bud.
 6. Lille-Twinny

  Frustrerende nøkking på 156 v6 i mellomregisteret

  Ok, jeg forstår det. Var bare et kjapt tips. Er jo relativt enkelt å prøve seg frem. Frem med en god cigar og se om noe trekker røyken til seg. Evt startgass (med forsiktighet)
 7. Lille-Twinny

  Frustrerende nøkking på 156 v6 i mellomregisteret

  Har du gått over alle innsug og vacuumledninger, Ronny? Ofte rapporteres det feil verdier på MAF grunnet lekkasje. I tillegg så kan bremsekraftforsterker og vacuum til den skape mange rare verdier og feil. På Lavt turtall og mellomregister gir det store utslag mens på høyere turtall har det mindre innvirkning. Ofte prøver en ECU å kompensere for feil med å gjøre merkelige saker. Eksempel: Vacuumslange er løs/ skadet. Den får inn feil blanding i forhold til verdiene den leser. Lambda reagerer og gir beskjed og endrer blanding mtp miljøet og utslipp. ECU kompensere med å kutte bensin så ikke katsly blir ødelagt. Siden det virker som om det blir verre over tid satser jeg 1 krone på at du har en luftlekkasje et sted som blir større og større...
 8. Lille-Twinny

  Alfa Romeo 159 TBI TI SW til salgs

  Nydelig bil selges med tungt hjerte. Dette er min 9 Alfa. Nydelig 1,8 liters Turbo Benzina med 200 hk og flott dreiemoment. Kombinert med Q2 diff som gjør vinterkjøring til en lek og svingete veier til en opplevelse. Nyimport av Autovia under tiden Alfa stod uten importør, 1 eier før meg. Kjøpt av meg Juni 2014 av Autovia i Sandvika. Reg reim byttet i 2014 samt ny girkasse og svinghjul ble byttet på garanti i 2014. Bilen er veldig pertentlig holdt. Bilen ble eugodkjent forrige uke med null feil og skal ikke inn igjen før i 2019. 19" sommerhjul på originale mørke grå TI felger. 18" vinterhjul på originale lyse lfa felger. Alle service holdt. Bilen har nå rullet rett over 100 000 km uten et feilslag Avtagbart hengerfeste brukt til sykkelstativ. Jeg har i tillegg oppgradert annlegget og satt inn en moderne Pioneer spiller med touch skjerm samt to aktive subwoofere under hvert forsete. Spiller godt og man kan kople til telefonen via Bluetooth eller USB og kjøre mirror-link. Anlegget kostet ca 15000 og ble montert inn høsten 2015. Det er også DAB men jeg har valgt å ikke montere antennen da jeg synes den er sjenerende og ikke hører på radio. Kan nonteres før evt salg. Jeg skriver ikke så mye mer annet et at det er en TBI motor, 09MY, TI utgave og SW (uten rails) for dere kan sikkert minst like mye som meg om disse bilene. Skulle du ha noen spørsmål er det bare å ta kontakt på pm. Pris: Ønsker 270 000 / bud Bilen befinner seg i østlandsområdet 2 uker til før den vender snuten hjem til Bergen. Så om noen er interessert så kan den vises både i og rundt Oslo eller Bergen om 2 ukers tid.
 9. Lille-Twinny

  LMM Alfa Romeo 2.0TS og EGR 1,9JTD 150hk

  Denne er renset, ja. Og har stått på bilen et halvt år maks. Ble byttet igjen ifbm feilmontering av turboen.
 10. Lille-Twinny

  LMM Alfa Romeo 2.0TS og EGR 1,9JTD 150hk

  Aner igrunnen ikke. Jeg har np ikke bruk for den, og den er jo brukt. 500 ink frakt er vel ok.
 11. Lille-Twinny

  LMM Alfa Romeo 2.0TS og EGR 1,9JTD 150hk

  Hei. Nei der har jeg ikke.
 12. Flott, velholdt Alfa Romeo Giulietta selges asap grunnet ny bil. Alle servicer holdt, norsk bil levert av Autovia. 2 eiere. Vi har hatt den i 3 år nå men må selge grunnet mitt Maserati-kjøp... så må ha en litt større nr 1 bil... 😂 😇 Bilen er hvit med svart delskinn interiør og røde kontrastsømmer. Sportspakke 2, Dynamic. Sportspakke, 17" sommer, 16" alu på piggfrie vinterdekk, blue&me samt Apple adapter for å spille f eks Spotify på anlegget. Godt med mønster på begge sett. Fulgt alle servicer men må bytte reg reim. 51500 km. Bilen er tight og fin, veldig lite steinsprut og både ser og lukter fremdeles ny. Pris: 110 000 / bud.
 13. Lille-Twinny

  Maserati GranTurismo - ønsker å kjøpe - noe å passe på?

  Hører på deg (som i gamle dager, Amæn) så da er det gjort gitt!
 14. Hei Maserati-gjengen. Jeg går med tanker om å realisere en guttedrøm, nemlig å kjøpe meg en Maserati GranTurismo. Jeg har lest en god del om bilen og tenker å bruke den til pedantisk daglig bruk. Ser for meg noen stive priser på service og slikt men det må man vel bare regne med. Er det noe jeg må være spesielt på jakt etter når det gjelder disse? Virker som om de er snille og pålitelige? Også, for å sjekke litt nærmere om denne bilen, så lurte jeg på om det finnes noen her på forumet som har en slik bil i Bergen som jeg bare kunne fått sett på? Tatt en kopp kaffe og skravlet litt bil. Jeg har pr dd 4 stk Alfa Romeo samt en "ione-skute" og er italofil på min hals. Mvh L-T
 15. Lille-Twinny

  Stille før stormen?

  Det som er spennende med design er hvordan det vokser på en etter hvert som årene går og detaljer oppdages. Jeg var selv en av de første i verden til å se nye XK når den kom, et par mnd før lanseringen. Ikke XK8, men XK. Første øyekast og mening: Hmm, ikke pent. Fikk dog en god prat med sjefsdesigneren av bilen, hvor han fortalte og pekte på detaljene som hadde lagt til grunnlag for designet. Det er nemlig da det blir spennende. Jeg synes bilen var knalltøff jeg, så ser jeg masse assosiasjoner til eldre Alfaer der... også tror jeg at designet vil vokse på meg etter hvert som jeg pusser og gnikker på den en varm sommerdag. I tillegg så er jeg rimelig sikker på at kjøreegenskapene blir ekstremt bra. Når jeg ser tilbake til lanseringen av 166... ikke en bil jeg likte fronten på, men den har vokst på meg og jeg eide en slik og likte designet mer og mer.. er jo sånn det skal være? 159 er et kapittel for seg selv, det var forelskelse ved første blikk og den er definitivt noe av det tøffeste som finnes på markedet. Skal jeg være ærlig så skal jeg spare og bytte inn 159 TBI'en min om et par år, eller kanskje før.. hvem vet?
×