andretti

Capo
 • Innholdsteller

  835
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om andretti

 • Rang
  Capo

Profilfelter

 • Nettside
  http://www.andreasengesvik.no

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 1. Har du Saab felgene enda? Er det mye bulker på dem?
 2. Har noen ett takhåndtak coupe til en bertone gt1600jr liggende? Laget noen hull for mye ifbm montering av nytt taktrekk... Kontakt Andreas - [email protected]
 3. Ønsker å kjøpe disse felgene - om noen skulle ha ett sett. Produsert i Brescia av FPS - størrelse 6 x 14" - se bilde - kan evnt bytte i GTA rep. Har også ett sett fete og skjeldne ATS felger som kan trades imot. Andreas Engesvik
 4. Her noen ett par slike liggende? Til innerlykt bertone gt 1600 junior 74 mod.
 5. Takk mister - jeg tror også at selve listen må bøyes/messeres for hånd - for å sikre passform. Den er bare ekstremt lite formbar i gummien!
 6. Kjører uten bakre potte! Bråker ikke mye - bare litt eksta romling - men ikke harrylyd.
 7. Vi sliter med å få trimlisten til å legge seg mot/følge de nye gummilistene? Har noen tips til oss? Vi har sålangt montert inn ruten med trimlist i gummi - men har ikke brukt eksempelvis Zalo? Får den ikke til å legge seg flush - selv om passformen på trimlisten er god?
 8. To stykk innerlykter til Berlina selges for 600 NOK samlet de er ubrukte - Carello - New Old Stock. Send meil til [email protected]
 9. Har noen ett ødelagt Bertone håndtak? Behøver kulen! Høyre eller venstre spiller inger rolle. MVH Andreas
 10. Om du har en 3D printer tilgjengelig kan du tegne dem opp og printe nye - vi har printet slike deler til min bertone.
 11. Hans Jørgen som er på forumet her fra DK hadde ett complett interiør til 4000 - usikker på hvilken type.
 12. Hei der - jeg har lest om dette flere steder - og er i ferd med å montere opp min bertone etter lakkering. De nye pakningene skal visstnok være mye bedre - mykere osv. Har handlet fra Classicalfa i UK - flinke synes jeg. Mye tull (og dyrt) -med EB spares. Sjekk også at listene som holder pakningene sitter langt nok inne i åpningen.
 13. Ja det gjør det - 100 stykk i hver eske;).
 14. Takk for svar - det er sett med assorterte skruer - jeg er reg som firmakunde der - art nr. 6611BHM - er nr på settet. Jeg må uansett gå over det hele for å se hvilke skruer jeg har bruk for.
 15. Behøver plateskruer i ulike dim med ulike hoder til min bertone - Automotek har riktig type men man må kjøpe i store kvanta. Tips mottas med takk!