andretti

Capo
 • Innholdsteller

  855
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om andretti

 • Rang
  Capo

Profilfelter

 • Nettside
  http://www.andreasengesvik.no

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 1. Jeg kjøpte trekk til seten fra alfaholics - de er presise og resultatet ble veldig bra!
 2. Hei HJ - kan du sende meg ett bilde?
 3. Grab handle eller håndtak?Se bilde - det er dette jeg mangler - det er mulig jeg kan greie meg med bare alu koppene.
 4. Har noen ett slikt liggende?
 5. OK! Har funnet ut det samme;)! Men ingen grab handles til tak interiør?
 6. Disse har jeg! Selve døråpneren!
 7. Ser nå at denne ligger under feil emne!
 8. Supert - ser også etter håntak tak innvendig - se bilde!b Mangler hpntak dør høyre side - så når det peker fremover må set - skruen være på undersiden!
 9. Takk for bra tips Han5y! Kittet stod i restordre desverre!
 10. Bertonen min ble lakkert for ett år siden og er nå ferdig montert! Det er kommet endel veldig små riper her og der - og lakken må forsegles. Er det en god polish etterfulgt av voksing som gjelder? Dette er det skrevet mye om - når man slker - men det er også veldig mange ulike metoder - forslag? Håper noen har ett fornuftig tips her inne! Vil at det skal bli bra - men er ikke en detailing freak;).
 11. Har noen ett slikt liggende til en gt 1600 jr - ref 2000 interiør?
 12. Tips - ta ut den gamle - sjekk så at de er like i festebrakettene. Her er det forskjeller - måtte sende vifte i retur for noen år siden.
 13. Rep sett på hengsler - ingen andre utbedringer av rust som kan påvirke generell form og fit. Ja enormt frusterende;). Må se mer på dette i vinter - har nå 2 mm utstikk nedre bakre hjørne - og 4 mm på passasjer siden. Må få kjerra på veien!
 14. Takk for gode innspill. Dørene passet fint uten pakninger. Listene som holder gummilist ligger tett hele veien. På førersiden ligger døren i nedre hjørne B stolpe ca 2,5mm utenfor. Idag fikk vi det samme nedre hjørnet ned fra 7,5 mm til 4 mm ved å justere på hengslene blant annet. I guiliettaen sin verksted manual presses døren inn med rå makt - mens ett trekloss legges imellom låsstykket på dør og kaross. Litt nervøs for å prøve dette! Dørene står i spenn og er harde å åpne - så ikke helt tilfredstillende. Skal forsøke å skimse hengsler som ett siste forsøk, men leste en tråd på AlfaBB at dette ikke hjelper. Bruker de gamle skruene men ser at de muligens har for stort hode? Panel gaps er ellers ok.
 15. Strever med å få dørene til å lukke etter lakkering og overhaling av hengsler. Har gamle dørlister - myke nok. Panel gaps er bra men dørene står for mye ut i nedre bakkant B stolpe. Har lest meg opp på AlfaBB osv. Har også justert lås på kaross B stolpe og justert gripper i låsplate på dør osv. Gode tips mottas med taknemlighet - dette er siste milepæl for å få bilen på veien!