andretti

Capo
 • Innholdsteller

  828
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om andretti

 • Rang
  Capo

Profilfelter

 • Nettside
  http://www.andreasengesvik.no

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 1. To stykk innerlykter til Berlina selges for 600 NOK samlet de er ubrukte - Carello - New Old Stock. Send meil til [email protected]
 2. Har noen ett ødelagt Bertone håndtak? Behøver kulen! Høyre eller venstre spiller inger rolle. MVH Andreas
 3. Om du har en 3D printer tilgjengelig kan du tegne dem opp og printe nye - vi har printet slike deler til min bertone.
 4. Hans Jørgen som er på forumet her fra DK hadde ett complett interiør til 4000 - usikker på hvilken type.
 5. Hei der - jeg har lest om dette flere steder - og er i ferd med å montere opp min bertone etter lakkering. De nye pakningene skal visstnok være mye bedre - mykere osv. Har handlet fra Classicalfa i UK - flinke synes jeg. Mye tull (og dyrt) -med EB spares. Sjekk også at listene som holder pakningene sitter langt nok inne i åpningen.
 6. Ja det gjør det - 100 stykk i hver eske;).
 7. Takk for svar - det er sett med assorterte skruer - jeg er reg som firmakunde der - art nr. 6611BHM - er nr på settet. Jeg må uansett gå over det hele for å se hvilke skruer jeg har bruk for.
 8. Behøver plateskruer i ulike dim med ulike hoder til min bertone - Automotek har riktig type men man må kjøpe i store kvanta. Tips mottas med takk!
 9. Leter etter denne delen - den sitter på dørlås i døren - og går opp til dørhåndtaket - på en gt1600 junior fra 1974 -Kontakt Andreas Engesvik - [email protected]
 10. Hva koster de da? har du resten av luftfilteret? 500?
 11. Er det mulig å plukke deler av dørene? Dørlåsdeler? Skruer innvendig til dør etc?
 12. Dan kan bestilles ny fra Alfaholics, Classic Alfa etc.!
 13. Noen tips der ute? MVH Andreas
 14. Pirelli Cinturato i 185/70 14" CN 36 er satt i prouksjon igjen! Riktige dekk - og bedre for handlingen enn flate moderne dekk!