andretti

Capo
 • Innholdsteller

  844
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om andretti

 • Rang
  Capo

Profilfelter

 • Nettside
  http://www.andreasengesvik.no

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 1. Tips - ta ut den gamle - sjekk så at de er like i festebrakettene. Her er det forskjeller - måtte sende vifte i retur for noen år siden.
 2. Rep sett på hengsler - ingen andre utbedringer av rust som kan påvirke generell form og fit. Ja enormt frusterende;). Må se mer på dette i vinter - har nå 2 mm utstikk nedre bakre hjørne - og 4 mm på passasjer siden. Må få kjerra på veien!
 3. Takk for gode innspill. Dørene passet fint uten pakninger. Listene som holder gummilist ligger tett hele veien. På førersiden ligger døren i nedre hjørne B stolpe ca 2,5mm utenfor. Idag fikk vi det samme nedre hjørnet ned fra 7,5 mm til 4 mm ved å justere på hengslene blant annet. I guiliettaen sin verksted manual presses døren inn med rå makt - mens ett trekloss legges imellom låsstykket på dør og kaross. Litt nervøs for å prøve dette! Dørene står i spenn og er harde å åpne - så ikke helt tilfredstillende. Skal forsøke å skimse hengsler som ett siste forsøk, men leste en tråd på AlfaBB at dette ikke hjelper. Bruker de gamle skruene men ser at de muligens har for stort hode? Panel gaps er ellers ok.
 4. Strever med å få dørene til å lukke etter lakkering og overhaling av hengsler. Har gamle dørlister - myke nok. Panel gaps er bra men dørene står for mye ut i nedre bakkant B stolpe. Har lest meg opp på AlfaBB osv. Har også justert lås på kaross B stolpe og justert gripper i låsplate på dør osv. Gode tips mottas med taknemlighet - dette er siste milepæl for å få bilen på veien!
 5. Hva tar du for midtkonsollen? Er den hel i skaien? Hel i plastskroget?
 6. Org løsning er ok - bare veldig klumpete og stor. Har fått nye skilt fra Lator - men synes fortsatt skiltet bak er for stort - det samme med det foran. De gamle høye skiltene for MC var ideelle men de er ikke å fa tak i!
 7. Takk! Synes denne løsningen er fin - plastbraketten er for stor og uelegant synes jeg.
 8. Thanks!
 9. Skal lage skiltholder til min bertone - er det noen som har en alu plate til salgs? 20 x 40 cm ca - tykkelse 2 - 4 mm. Eller tips om hvor man kan få tak en i en slik?
 10. Har du Saab felgene enda? Er det mye bulker på dem?
 11. Har noen ett takhåndtak coupe til en bertone gt 1600 jr liggende? Laget noen hull for mye ifbm montering av nytt taktrekk... Kontakt Andreas - [email protected]
 12. Ønsker å kjøpe disse felgene - om noen skulle ha ett sett. Produsert i Brescia av FPS - størrelse 6 x 14" - se bilde - kan evnt bytte i GTA rep. Har også ett sett fete og skjeldne ATS felger som kan trades imot. Andreas Engesvik
 13. Her noen ett par slike liggende? Til innerlykt bertone gt 1600 junior 74 mod.
 14. Takk mister - jeg tror også at selve listen må bøyes/messeres for hånd - for å sikre passform. Den er bare ekstremt lite formbar i gummien!
 15. Kjører uten bakre potte! Bråker ikke mye - bare litt eksta romling - men ikke harrylyd.