Vitamin Beta

Primo Capo
 • Innholdsteller

  1973
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Vitamin Beta vant sist dagen den 6. mai

Vitamin Beta hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

11 Buona

Om Vitamin Beta

 • Rang
  Primo Capo

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 1. Takk begge to. Fant rett koblingsskjema i tråden, og det var så enkelt som jeg trodde. Delene fra Bertelsbeck må ha kommet i senere tid, og er kanskje en god erstatning for den gamle, men med et helt annet utseende (mindre boks). Den kan ha samme funksjon som den gamle, og den gamle Alfaen er absolutt fortjent en del til den prisen.
 2. Multi Bil as har en kundebil, som er rimlig perfekt, men speedometeret er noe "på tur". Speedometeret virker på den måten at en kort wire går ut fra gearkassa til en liten giverboks. Deretter er det kabler opp til instrumentet. Denne boksen er ikke lett å fremskaffe annet en brukte til ca kr 1500,-. Dette er ingen upris, men vi er da usikker på kvaliteten på disse, og ønsker derfor heller å reparere den gamle enheten, og kanskje finne en løsning som kan hjelpe andre med samme problemet. Vi trenger derfor et godt koblingsskjema til 1992 Spider og instrumenteringen der. Noen som har tips hvor dette kan finnes. Har googlet litt og sett på vår tilgang til Autodata, uten å finne det vi trenger. Hilsen Olav Kristian Huseby
 3. Har du lengden og diameter på bolten, så kan jeg se hva jeg har.
 4. Jeg er i Geiranger. Har sett en Alfa Romeo, men der finnes vel flere?
 5. En Lancia Delta III med feil. Ja nå har jeg hørt det og.
 6. Kr 1500,- /stk for overtalte deler + pant. Rep sett ca kr 200,- Hilsen Huseby Autodeler.
 7. Riper i laminerte ruter kan slipes, men da kan det ikke være i siktsonen. Dette, som det skrives, på grunn av optiske feil. Ruter med herdet glass kan ikke slipes. Noen bilglassfirma har utstyr. I Bergen er dette vanlig. Å bruke forsikringen ved skifte av slitt rute er ikke riktig. Det er kun ved plutselig yttre påvirkning, som for eksempel steinsprut at forsikringen dekker kostnaden ved reparasjon og skift. Frontruter er en slitedel, som allerede etter 100.000 er vesentlig slitt. Spesielt ved mye bruk av vinduspusser, møkkete ruter og støvete forhold.
 8. Jeg kommer nå på at jeg har hugget en Thema 3,0 automat og en Kappa 3,0automat. Husker ikke hvor de kassene er, men om noen tror dette kan være et spor, så kan jeg foreta et søk i området.
 9. Ja den sto der. Ikke helt ren, så den måtte stå i en mørk krok. Levert til Multi Bil as for shine i dag
 10. Siste oppdatering i 2013. Bilen lever og den nytes. Har kjørt mange tusen km på disse årene. Reparert noe, men alltid kommet hjem fra alle de langturene vi har hatt i Norge og Sverige. Den blir bedre for hvert år og lakken som ble påført for 6 år siden holder seg godt.
 11. Hei Vet ikke hva du trenger, men kan hjelpe deg med en del tekniske deler som forstillingsdeler, tenningsdeler og sikkert mer. Hilsen Olav Kristian
 12. Kanskje jeg skal bruke sommeren til å montere resten av min 164? Da kan vi ha 164 jubileum på ID.
 13. Nettbutikken har åpnet dørene. Vi sliter litt med priser som har løpt løpsk, og at min kollega, som i dag sitter 12263 km unna henger etter både i tidssone og med innlegging av varer. Men, er det noen som vil ta en titt, kjøpe noe eller komme med tilbakemeldinger, så er vi glade for det. Send gjerne mail til [email protected] tlf/sms 91798018. Nettside: www.husebyautodeler.no
 14. En kollega skal kaste sin gamle bil, og trenger en ny. Han har nå en tid brukt min Kappa, og liker bilen, men jeg vil ha den tilbake. Er det noen Kappaer for salg. IKKE diesel. Ikke for mye rust, da han trenger bil nå. Ring eller send sms til 917 98 018, eller en melding her går også bra.
 15. Ikke noe problem for meg med en IPad og 2 x PC. Da er det deg det er noe galt med :-)