Runet

Regolatore
 • Innholdsteller

  5,638
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Runet vant sist dagen den 11. juli

Runet hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

104 Eccellente

Om Runet

 • Rang
  Regolatore

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 1. Tok noen bilder innvendig også. Ser ut som den er skitten i skinnet, men det er den ikke. Jeg reduserte oppløsning på bildene, så må være noe med det som gir dette inntrykket. Skinnet er meget bra mtp alder.
 2. Følgende er ankommet fra Squadra Sportiva: Dempere Bilstein B6 4 stk. Skal monteres på de originale fjærene. De ser veldig bra ut mtp rust (ingen ting), så jeg satser på at spensten er som den skal. Skiver Brembo foran og bak Red stuff klosser til alle hjul Pollenfilter Nye matter Hovedstrømbryter til Lotusen Dette er på vei: Eibach Antiroll Kit Q2 diff Det eneste jeg glemte var å spørre Alfagarage.no først Masi kunne sikkert levert mye av dette. Skal love å tenke to ganger neste gang....
 3. TS Innpresset er vel 41 som preget på felgen.
 4. 4 felger til 166 selges rimelig (trenger en vask da...) Vil si de er pene alder tatt i betraktning. Har sittet på samme bil hele tida. Tipper de er rullet max 100kkm. Bud mottas (regner vel ikke med noen telefonstorm, hehe) Bør hentes, men jeg kan kanskje bringe dem gratis strekningen Nordfjordeid- Oslo rundt 12 august.
 5. Har du tid og ikke må skifte i dag, ville jeg uansett dusjet jevnlig de kritiske stedene Landmann nevner med for eksempel WD40 noen dager fremover før du skal gjøre jobben
 6. Hvis du har originale felger og riktig dimensjon, så skal det uansett ikke subbe borti noe selv om den er lav pga slappe fjærer, lav pga mye last eller lav pga knekt fjær. Hjulet skal gå fritt hele fjæringsveien. Sjekk først hva som tar borti hjulet. Er det merker i hjulet, er det også merker etter hjulet der det tar borti. Kan for eksempel være innerskjerm som ikke sitter som den skal. Er alt originalt og ting er på sin plass, så må hjulstillingen være feil, og da Odd Atles tips om at noe er slitt (for eksempel foringer) sikkert riktig.
 7. Hva har hjulene som sitter på veiv og kammer da? Reima skal jo passe i dem. Runde tenner er vel vanligst.
 8. Bilder fra forrige uke.
 9. Hvor mange hull har du i plata og hva er diameter på disse? Tror jeg måtte opp i 5 hull og 4,5mm dia på samme motor som din.
 10. Brukte en nål med litt butt spiss. Lettere å treffe de originale hullene da. Og ja, tråd fra skomakeren.
 11. Fikk omsider sydd sidestøtten på ryggen. Trodde jeg hadde før-bilde, men det hadde jeg ikke. Men sånn blei det: Edit: Jovisst fant jeg et likevel
 12. Fikk den tilbake ja
 13. Meget bra utført!!
 14. Vi hadde slekts og "biltreff" på Venabygdsfjellet forrige helg. Min mor har 4 søstre spredt over hele landet, og etterkommere av disse samles en gang i året der. Biltreff blir det også siden mange av oss har dilla på bil. Planen var at jeg skulle kjøre Lotus og de andre mine MB GL, men pga av frafall og drittvær meldt så droppet jeg Elise og samlet alle i GL. En av mine brødre var billøs, så han lånte GTen. Perfect for han og to barn. Han er ikke bortskjemt på bil, så dette var for han en artig opplevelse. Spørs om vi ikke fikk en ny alfaentusiast her... Han gliste i alle fall hele veien, og hilste på alt han mente kunne være en Alfa. Sitat fra han: Blir jo ikke sliten engang, gleder meg til videre tur (han skulle ha den i 10 dager videre sørover), Helt rått, den er jo helt vill på 3.giret, Bra bagasjeplass faktisk, Kjenner hver eneste detalj i veien, den lyden....., Herregud....det går ikke an å ta det med ro i denne! Min onkel prøvekjørte en annen av mine brødre sin Panamera med V8 og deretter GTen. Bilene kan jo ikke sammenlignes, men han påstod han hadde mer moro i GTen og dette var jo en bil han hadde råd til Da broder skulle reise søndagen, stod onkelen og ventet/passet på. Han måtte jo høre den lyden igjen... Men det jeg egentlig skulle si: På fjellet fikk jeg sydd ryggsiden på setet på GTen. Verktøy var nål og tråd og 3 pils. Det blei bra nok. Bilder kommer når brodern er tilbake med GTen.
 15. Takker for innspill! Skjelvinga forsvant etter litt justering på stilleskruen (tror jeg... ikke særlig mørkt for tida...). AlfaAlfa: Du pleier å rett, men på min er det rare at hvis venstre er master og styrer den høyre, så er tilfelle her at venstre ikke vil mens høyre gjør som den skal. Jeg får fundere litt på det. Kanskje ta av strømtilkoblingen til venstre og gi den litt kontaktorspray og se om det endrer seg. Det såg reint og pent ut da... Stagene beveger seg som de skal nå, men var rusta fast i ledda før jeg demonterte. Mads: Tror du har rett i begge beveget seg før bytte, for jeg la ikke merke til dette før etter at jeg satte på de nye. Porka: Tror ikke du må ha data for å nullstille på denne, men skal sjekke.