Gå til innhold

Runet

Regolatore
 • Innholdsteller

  5 939
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  48

Runet vant sist dagen den 22. desember 2018

Runet hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

332 Splendido

Om Runet

 • Rang
  Regolatore

Demografi

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Runet

  Alfa Romeo 159 - Beste årsmodell og motor?

  2,4 diesel er en meget fin motor til 159 men ble vel ikke produsert mot slutten av 159-fasen den heller. En herlig motor og ville vært mitt førstevalg i 159 som bruksbil, men jeg mista lysta på den etter problemer med ujevn gange som jeg tror skyldtes sot. Nå skal det sies at eier før meg hadde kjørt den med sånn idiotpowerboks, og jeg ser ikke bort fra at det gjorde hele saken. Fikk den aldri helt frisk, men den blei bedre. Googling viste at mange Brera og 159 med 2,4 hadde trøbbel med spesielt innsugmanifold. Soting og sprekker var gjenganger mener jeg å huske.
 2. Runet

  Rein Alfa

  Kjøpt deg 166 eller? For øvrig absolutt et landskap man får lyst å late vatnet i...
 3. Min datter har en 2006 fiat Croma 1,9 16v 150hh diesel manuell. Brun metallic. Chassisnr ZFA19400002001013 Etter en smell i rumpa trenger bilen ny bakre støtfanger og bakluke og diverse annet baki der. Tanken er å få bilen kjørbar igjen uten at det koster for mye. Den er for god til å kaste, men er ikke verdt noe slik den er nå. Farge er ikke så nøye, men drømmen er selvsagt å finne en lik. Så da ønskes tips om deler og eller delebil 😎
 4. Runet

  147 1,6 vil ikke starte når den er varm

  Mulig boken sier det, men min 2.0 ts (GTV) startet ikke med defekt kamsensor,
 5. Hei Ahmad, Jeg såg du hadde lagt den ut på Finn ja. Dette var min første Alfa og jeg importerte den selv. Siden har jeg stort sett hatt minst en Alfa på tunet.😎 Beklager, men denne gangen kan jeg ikke hjelpe den. Har allerede en Alfa for mye og jeg har dessverre lenger ikke tid til å kose meg med skruing slik som før. Jeg liker å skru bil når det passer meg men ikke når det passer bilene, så da må det bli nyere biler på meg. Lykke til med salget 👍
 6. Takk Masi. Den er perfekt! For øvrig har jeg fått ratta litt på snøen nå. Kjører den stort sett bare i Dynamic mode, men den antispinngreia er sykt irriterende. Omtrent som å klare å gå selv, men bli tvunget til å bruke rullator....☹️ En kjøreglad bil blir liksom ikke kjøreglad lenger. Jeg hater biler som skal bestemme når man er i humør til å bestemme selv! Noen som har lykkes med å koble den ut på et vis? Må da gå an å få en mod i software som slår den av i dynamic men holder den i de andre modusene?
 7. Runet

  motorfeste 166

  Jeg burde ha også. Sjekker i morgen.
 8. Runet

  1992 Alfa Romeo 155

  Artig bil du har ordna deg😎 Du stikker vel innom hvis du er på Eid? Lenge sia eg har sett deg..
 9. Det har du helt rett i, men jeg måtte jo ha en sånn for å oppdage det. Antar det er noen skruer på baksiden av rattet som kan løsnes for å lette på noen deksler slik at en original knapp kan monteres. Men ikke sikkert kablene går på diesel i det hele tatt. Må sjekkes. Må uansett ha noe snacks til GTen så er vel bare å bestille.
 10. Hehe... Dette er fake som falske øyevipper. Kjøpte det egentlig bare for nysgjerrighet og litt fordi jeg vil se om det er penga verdt å bytte til en original rødknapp som jo er litt mer pes å bytte enn denne. Den du ser på bilder over tar noen få sekunder å sette på. Jeg vurderer å ta av igjen carbonramma fordi jeg liker den blanke ringen best. Du kan velge og vrake her: https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=startbutton+alfa+romeo+giulia&_sacat=0 Eller en original: http://shop.alfisti.net/Tuning-Styling/Alfa-Giulia/Interior/Alfa-Giulia-And-Stelvio-Red-Stop-Start-Button::9021.html Den originale har gått kraftig ned i pris siste ukene.
 11. Kjøpte julegave til frøkena. Rød startknapp og karbonramme. Må jo ha det... Karbon ser litt trist ut på bildet, men er veldig ok å se på i virkeligheta. Første bilde før og de andre etter.
 12. Runet

  Hick-up i 159 2.0 diesel

  Som Masi sier tidlig i tråden, så kan en kjapp rens av MAP-sensor gjøre underverker på de symptomene du har. Den tror jeg skal måle både trykk og temp i innsugmanifolden. Det fikser du selv og koster dermed kr 0,- Om du googler map-sensor og alfa 159 jtd så finner du sikkert det du trenger. Løsne en skrue og dra den ut. Sitter med en o-ring så må kanskje ta i littegrann for å dra den ut. Jeg renset min med diesel.
 13. Runet

  Giulia - en vurdering

  Samme på min MB GL. På Volvo XC90 vet jeg ikke. Den har ikke kjørt i skikkelig snø enda.
 14. Får håpe han fikk litt rødvin i pausen den dagen slik at resten av bilen blei bra 😂
 15. Gir meg ikke helt på denne lyden. Tror faktisk det er lekkasje foran. Se under U-en på regnr i grillen. Virker som det er oljestøv der. Tipper en løs klemme/kobling på turboslange/intercooler. Det kan stemme med lyden og det sorte området i grillen under regnr.
×