Gå til innhold

Runet

Regolatore
 • Innholdsteller

  5 824
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  30

Runet vant sist dagen den 4. mai

Runet hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

212 Splendido

Om Runet

 • Rang
  Regolatore

Demografi

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Fy Ronny😢 Dette så faktisk helt jævlig ut. Den er like gammal som min, og den er rein og fin under (færre km riktignok ) så vi kan nok ikke bare skylde på merket her. GTen din har nok gått for lut og kaldt saltvann av tidligere eiere... MB Opel Ford osv ser ikke bedre ut heller etter 14 år. Orker du begynne på dette da?
 2. Runet

  GT 3.2

  Slett ikke dumt😎 Fikk lyst på selv...
 3. Runet

  Gruagarasjen

  Sist jeg sjekka var det en del verksteder her nordvest som driver med bla klimaservice som hadde faktisk litt R12. Jeg ville sjekka litt mer rundt om du ikke ville ødelegge den britiske stemninga på Insignia.. Og din italienske bilpark er lekker den😎
 4. Runet

  GT 3.2

  Alt ordner seg for snille gutter! Gratulerer med både løsningen og bilen ute!
 5. Runet

  Runet sin GT 3,2 fra side 5

  Da er godbilen på tunet igjen etter ferie/spaopphold på Vartdal og Masigjengen, og jeg gleder meg til en lengre tur kommende uke.
 6. Runet

  Masi`s Alfa-garage

  Burde ikke selge denne. Er veldig glad i både Lotusen og GTen og jeg tror begge er på vei opp i verdi (GT til og med opp i England ser jeg..), sakte og litt etter litt, så det koster lite å sitte med dem. Jeg liker GT bedre enn for eksempel 156gta, men det er bare fordi jeg er gammal og syns stylingen på gta er litt for mye for en som er blitt tynn i håret.. Og at det er coupe som i tillegg er praktisk gjør at den er brukandes til det meste.
 7. Runet

  Masi`s Alfa-garage

  Lekkert!! Nå gleder jeg meg til 1000km Busso på mandag
 8. Runet

  Masi`s Alfa-garage

  Herlig
 9. Runet

  Erfaringer? Kjøp av 159 1.9 JTD 2006 modell.

  Den motoren? Finnes vel knapt en moderne diesel uten dette problemet... Og jeg vil påstå den er lite plaget med swirlflaps ( som sitter i innsugmanifolden) sammenlignet med andre. Kjør dem hardt så holder dem lenge.
 10. Runet

  Kontrollboks vindusheiser GT

  Bilen min er ille hjemme enda så får ikke sett på dette før kanskje til helga.
 11. Runet

  Masi`s Alfa-garage

  Det er Gten min han holder på med. Bilstein fikk den i høst, men nå monterer han Eibach stabstagkit i begge ender, og sjekker hele bilen for rust og behandler den under slik at vi ikke skal plages med rust senere heller. Hjulstillingen visste jeg det var noe pussig med, og det er også nå i orden. Begynner å glede meg til å få den igjen
 12. Ville bare si at jeg i tillegg til ovennevnte har mye deler til 2001 166 2,0ts liggende. Komplett motor og gear, dører osv
 13. Runet

  Skvettlapper på ny Giulietta

  Enig med Peer! Digger den komboen med de felgene og blåfargen
 14. Runet

  Masi`s Alfa-garage

  Jeg liker det jeg ser med GTen Selv rigger jeg Lotusen til Tysklandstur og Ringen kommende uke også, men jeg drar herfra den 23. mai.
 15. Regjeringen senket for noen år siden, og gradvis også senere, innslagspunktet for co2-avgiften fordi utslippet gikk ned. Siden jukset er avslørt og målemetoden er endret, så blir det spennende å se om de øker innslagspunktet igjen. Nei... nå drømte jeg visst..
×