Runet

Regolatore
 • Innholdsteller

  5 795
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Runet vant sist dagen den 19. april

Runet hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

171 Eccellente

Om Runet

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 1. Den siste ekte Busso! Jeg kjøpte denne for et år siden og har kostet på den massevis slik man jo ofte spanderer på lekre damer man blir litt betatt av. Salg av denne vurderes da jeg er lysten på å oppleve mer fra enten himmel eller helvete. Forandring fryder... ofte.. Denne er for øvrig ikke bare vakker på utsiden. Dama har sjel og er absolutt en man blir glad skikkelig glad i. Glad i suppe, lett å erte opp, villig og rask som få og lett å bruke penger på! For de som bryr seg: Den bruker 0,8-85 på grei smårask langkjøring. Novitec eksos, Bilstein B9 dempere. Eibach ARK er på vei inn. Nye bremser på alle hjul. Nye sommerdekk på 18" felger, OZ 17" piggfri vinter som tåler en vinter til.. Skal på litt personlig pleie innen de neste 10 dager men etter det er den leveringsklar. Jeg ga 182000 i fjor og har kostet på den ca 40000 i fornuftige deler. Jeg håper noe noen kan se at den er verdt 190000 nå. Km er 132kkm. Dette er GTA for dem som syns spoilere og plast er litt for drøyt. Jeg er av dem. Detter diskre eleganse men likevel litt rått. Liten digresjon: Jeg blei stoppet sist onsdag av politiet i Førde. Blålys bak meg i sivil Passat. Den passerte først 3 biler bak meg med blålys før den la seg inn bak min, slo av lys, men etter 200 meter kom både blålys på igjen og ulelyd på så da var det best å svinge til side og stoppe. Førerkort takk. Etter 2 minutter kommer han frem igjen og sier at alt er ok. Jeg spør hvorfor jeg blei stoppet. Svaret var: "Vi både såg og hørte at dette var noe spesielt, så vi ville sjekke det nærmere. Men alt i orden. Kjør pent videre" Tråd om bilen:
 2. EU OK i dag. Ingen feil.
 3. Tar med lykta hjem og ser hva som skal til for å pelle av lista så prøver vi å gjøre dere begge happy
 4. Takk Peer! Må vel ha diameter på staga før jeg bestiller hos Strongflex. Eller vet du hvilke nr jeg trenger?
 5. Vet ikke om den er verdt noe uten cromlist, men det vel kanskje slik at de som trenger lykt, har den gamle listen fremdeles og dermed er fornøyd med bare lykta uten list?. Ta kontakt når du er hjemme så ordner vi dette. Rune
 6. Takk Peer! Tjsahh.... man liker jo utfordringer... Spørs om jeg ikke tar sats på garasjegulvet jeg også... Eller kanskje en telefon til Masi som har bukk gjør susen...
 7. Jeg fant jeg fant! Litt skitten, men ser veldig fine ut. Rune
 8. Da er omsider Eibach Anti Roll Kit på vei. Har vel ventet siden i høst. Og nye lenkarmer. Forsterket følge Squadra Sportiva. Tør jeg montere dette selv? Noen om har gjort dette? Eller sagt på annen måte: Hvor mange timer på et verksted? Etter dette er bilen så bra at jeg kan selge den. Vurderer andre drømmer...
 9. Skal sjekke lageret, men kan ikke love at det blir gjort før til helga da det er noen km å kjøre. Mener jeg har venstre lykt.
 10. 205/55 har 112,75mm fra felgen og ned i til asfalt. Regner med det er det som står i vognkortet ditt? 205/60 har 123mm, altså får du 10,25mm mer bakkeklaring enn på 205/55 215/60 har 129mm, altså får du 16,25mm mer bakkeklaring enn på 205/55. Problemet her er at du er utenfor 5% avvik på omkrets, og det er ikke tillatt.
 11. Har mye herfra enda. Har du bilde av det du trenger? Usikker på hva du mener. Trodde det bare var manuell justering på disse uten Xenon?
 12. Det mener jeg ja. Men kanskje noen her har bedre greie på det enn meg...
 13. Har komplett abs-pumpe til 166 2,0ts 2001 liggende hvis deter aktuelt.
 14. Prøvd med startgass? Fyrer den da så er det jo gnist og da må problemet være bensinmangel. Fyrer den ikke så er det jo nærliggende å tro det er elektrisk.
 15. Låven er forresten full av 166-deler til en 2,0 ts 2001 om noen skulle trenge....