Gå til innhold

Runar

Capo di tutti capi
 • Innholdsteller

  860
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  17

Runar vant sist dagen den 10. august 2018

Runar hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

196 Eccellente

1 følger

Om Runar

 • Rang
  Capo di tutti capi

Demografi

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

1 536 profilvisninger
 1. Runar

  Redigering av poster

  Prøv igjen nå! Jeg fjernet tidsbegrensningen, men klarte ved et uhell å deaktivere selve muligheten for å redigere innlegg.
 2. Runar

  Redigering av poster

  Nei, dette skal gjelde alle innlegg du selv har skrevet, uavhengig av når. Si ifra hvis noe ikke fungerer som det skal, så ser jeg på det!
 3. Runar

  Redigering av poster

  Etter et par episoder, hvor medlemmer som ønsket å forlate forumet fjernet innholdet i sine tidligere innlegg, ble det satt en tidsbegrensning på 240 timer (ti dager) for redigering. Vi ser at dette dessverre ødelegger arbeidsflyten til enkelte av dere, og har nå fjernet denne begrensningen slik at emner og innlegg igjen kan redigeres på ubestemt tid. Jeg beklager at dette spørsmålet ikke har blitt besvart tidligere!
 4. Runar

  Favoritter

  Det finnes dessverre ingen slik funksjonalitet per nå, men jeg skal undersøke om det lar seg gjøre! Det er kanskje ikke akkurat det du er ute etter, men inntil videre finner du en oversikt over alle emnene dine på profilen din eller ved å gå direkte hit: https://cuoresportivo.no/profile/2931-sillyspeed/?do=content&type=forums_topic&change_section=1
 5. Runar

  Visningsteller

  Beklager sent svar! Opplever du dette fortsatt? Det kan ha noe å gjøre med caching (mellomlagring på norsk), som er en metode å gjøre forumet raskere på. Datamaskiner, både din egen og våre servere, (mellom)lagrer kopier av de ulike sidene av forumet slik at de laster inn raskere. En ulempe er derimot at sidene i noen tilfeller ikke oppdateres umiddelbart.
 6. Runar

  Spam

  Har dere mulighet til å sende meg et skjermbilde hvis dere fortsatt ser innleggene? Det er mulig søkemotoren vår ikke oppdaterer seg raskt nok når innlegg blir slettet. Jeg skal se nærmere på saken!
 7. Runar

  Spam

  Hei! Man rapporterer innlegg til moderator ved å holde over innlegget og trykke på «Rapporter innlegg» som dukker opp i innleggets høyre hjørne. Da blir de slettet ganske raskt! Forøvrig så skal alle disse innleggene være slettet. Kan du fortsatt se de?
 8. Denne gikk litt i glemmeboken. Har dere hatt mulighet til å se etter/på lyktene?
 9. Takk for begge svar! Hvor holder dere til og hva skal dere ha for lyktene? ☺️ Jeg trenger kun forlykter, og de skal kun brukes for å få bilen godkjent da xenon-lyktene mine sliter litt med høydejusteringen.
 10. Jeg trenger to stykk fungerende hovedlykter til 156 (ikke facelift) for å få EU-godkjent bilen. Det må være halogen-lykter, ikke xenon. Har noen et par jeg kan kjøpe billig eller leie?
 11. Runar

  Alfa Romeo 156 GTA N°118

  Jeg har dessverre verken nok kunnskap eller tid til å utføre slike operasjoner selv, men ifølge verkstedet som gjorde jobben var det rimelig knotete! Knotete nok til at jeg gruer meg (mer enn vanlig) til å få regningen.
 12. Runar

  Uriktig visning av olje- og vanntemperatur

  Jeg prøvde dette like etter at du foreslo det, men problemet vedvarte. Nå, derimot, kan jeg med glede meddele at problemet ser ut til å ha forsvunnet! Det er byttet batteri, dynamo, noen ledninger mellom disse, og det viktigste: rengjort et jordingspunkt. Jeg har kjørt ca 500 km uten varsel om høye temperaturer!
 13. Runar

  Alfa Romeo 156 GTA N°118

  Da er bilen på veien igjen! Ny dynamo, nytt batteri, nye ledninger fra dynamo til batteri, og renset minst ett jordingspunkt.
 14. Bare for interessens skyld, hva kunne du tenke deg å gi for en slik bil?
 15. Runar

  GT 3.2

  Leit å høre! Jeg fikk høre det samme da det viste bilen etter bytte av dempere på GTA-en, men jeg slapp unna med en advarsel.
×