Runar

Capo di tutti capi
 • Innholdsteller

  687
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Runar vant sist dagen den 14. mai

Runar hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

118 Eccellente

1 følger

Om Runar

 • Rang
  Capo di tutti capi
 • Bursdag 07/14/1989

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Gjøvik

Nylige profilbesøk

488 profilvisninger
 1. Jeg er på saken! Det vil ta litt tid, men jeg skal gjøre mitt beste for at alle bilder blir flyttet over til vår egen server.
 2. Og fortsetter med flere bilder fra søndag og mandag!
 3. Noen av dere har kanskje sett noen av disse bildene på Facebook, men ettersom ikke alle er der laster jeg de opp her også. Vi begynner med noen bilder fra fredag og lørdag!
 4. Støttes! Ting forsvinner raskt på Facebook, mye enklere å finne det igjen her på forumet.
 5. Krysser fingrene for at den kan sveises eller limes! Hvis ikke, så får du ny fanger fra Italia Ricambi for 6 200 kr (pluss frakt og moms).
 6. Jeg tror dessverre ikke du kommer til fra undersiden, så du må nok av med fangeren. Begge sider er like, og du bør være litt forsiktig så tuppen ikke brekker, som var det som skjedde med min. Utover dette er de ganske enkle å demontere! Jeg tar kontakt en dag! Jeg trenger diverse skruer og bolter, men ingen store deler. Når kvitter du deg med skallet/bilen?
 7. Gratulerer med ny bil! Legg gjerne ut bilder av (den røde) skjønnheten
 8. Jeg kjøpte en tapetfjerner fra Biltema for å fjerne folien jeg hadde på bilen, og det fungerte kjempebra!
 9. Velkommen til forumet! Det hadde vært supert! Hvor i landet holder du til? Send meg gjerne en melding med pris hvis du ikke vil ta det her.
 10. Tusen takk, og lige måde! All ære til klubben for et vel gjennomført vårslipp. Ja, det var veldig artig å teste gammel lyd mot ny!
 11. Takk for det! Jeg har sett frem til denne dagen helt siden desember i fjor, og nå som jeg har resultatet foran meg var det absolutt verdt ventetiden
 12. Det skader ikke med noen ekstra bilder
 13. Bilen ble hentet i Valdres i går og noen av dere så (og hørte) bilen i Sandvika i dag, så det er på tide å avsløre hvilken farge valget falt på. Fargen heter Blu Cobalto Met, opprinnelig en GTV- og Spider-farge (tilgjengelig på fase 3), og er som navnet tilsier en veldig fin blåfarge. Her er et par bilder fra dagens lille fotoshoot:
 14. Hvis du tenker på de på utsiden av vinduet, så har jeg nettopp kjøpt alle fire nye. De to fremste listene måtte jeg kjøpe fra forhandler (RSA) da ingen nettbutikker klarte å skaffe de. Sure penger, men jeg fant ingen annen løsning.
 15. Beklager på forhånd hvis jeg misforstår noe nå, men er ikke alle, Autovia inkludert, enige om at det i 2008 ble lansert en facelift (MY08) med enkelte andre tekniske endringer? Det har aldri vært bestridt, slik jeg har oppfattet det. Saken er vel den at Autovia mener en pre-facelift 2008-modell er teknisk identisk med en 2006 modell?