Gå til innhold

Runar

Capo di tutti capi
 • Innholdsteller

  853
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  17

Runar vant sist dagen den 10. august

Runar hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

188 Eccellente

1 følger

Om Runar

 • Rang
  Capo di tutti capi

Demografi

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

1 456 profilvisninger
 1. Denne gikk litt i glemmeboken. Har dere hatt mulighet til å se etter/på lyktene?
 2. Takk for begge svar! Hvor holder dere til og hva skal dere ha for lyktene? ☺️ Jeg trenger kun forlykter, og de skal kun brukes for å få bilen godkjent da xenon-lyktene mine sliter litt med høydejusteringen.
 3. Jeg trenger to stykk fungerende hovedlykter til 156 (ikke facelift) for å få EU-godkjent bilen. Det må være halogen-lykter, ikke xenon. Har noen et par jeg kan kjøpe billig eller leie?
 4. Runar

  Alfa Romeo 156 GTA N°118

  Jeg har dessverre verken nok kunnskap eller tid til å utføre slike operasjoner selv, men ifølge verkstedet som gjorde jobben var det rimelig knotete! Knotete nok til at jeg gruer meg (mer enn vanlig) til å få regningen.
 5. Runar

  Uriktig visning av olje- og vanntemperatur

  Jeg prøvde dette like etter at du foreslo det, men problemet vedvarte. Nå, derimot, kan jeg med glede meddele at problemet ser ut til å ha forsvunnet! Det er byttet batteri, dynamo, noen ledninger mellom disse, og det viktigste: rengjort et jordingspunkt. Jeg har kjørt ca 500 km uten varsel om høye temperaturer!
 6. Runar

  Alfa Romeo 156 GTA N°118

  Da er bilen på veien igjen! Ny dynamo, nytt batteri, nye ledninger fra dynamo til batteri, og renset minst ett jordingspunkt.
 7. Bare for interessens skyld, hva kunne du tenke deg å gi for en slik bil?
 8. Runar

  GT 3.2

  Leit å høre! Jeg fikk høre det samme da det viste bilen etter bytte av dempere på GTA-en, men jeg slapp unna med en advarsel.
 9. Vi er stolte av å kunne annonsere nok en ny funksjon her på Cuoresportivo.no. Denne gangen er det en enkel og flott kalender! Vi vet at av ulike årsaker ønsker ikke alle å bruke Facebook og lignende sosiale tjenester, men vil samtidig holde seg oppdatert på hva som skjer i vår lille men fine verden. Vi vil derfor arbeide hardt for å samle alle aktuelle og relevante arrangementer i kalenderen her på forumet. Kommende arrangementer vises i tillegg på forsiden, og man kan følge et arrangement slik at man varsles om endringer og om når datoen nærmer seg. Vanlige medlemmer kan også sende inn arrangementer (og gjør gjerne det!) som vil vises i kalenderen etter en rask kontroll og godkjennelse. Kalender finner dere her: Kalender
 10. Runar

  2004 156 SW selges i deler

  Jeg er interessert i xenon-ballastene, de små boksene som er festet på undersiden av lyktene, hvis det lar seg gjøre. Jeg skal sjekke om de er kompatible med bilen min først!
 11. Jeg har vært så heldig å møte både bilen og bilens eier ved flere anledninger! Jeg mente jeg hadde noen egne bilder av den, og fant etter litt leting noen bilder fra Minnesund-treffet i 2013:
 12. Runar

  alfagarage.no

  Hvor mye jobb er det å kappe den, og hva koster platen pluss frakt? Jeg har allerede en slik plate men den passer heller ikke helt, og festene begynner å bli slitte.
 13. Runar

  alfagarage.no

  Hvilken motor er aluminiumsplaten laget for?
 14. Ikke bare er den ren, den er nydelig også! God tur til Minnesund! ☺️
 15. Sjåførbytte før Øresundbroen. Kort stopp i Nederland for drikkekjøp og fjerning av insekter. Nevnte jeg insekter? Godt med en liten pause fra Autobahn! Bildet er tatt i en skog i nordlige Tyskland. Klar til avgang med ferge fra Puttgarden. Vel hjemme i Norge!
×