laverda 668

Caporeparto
 • Innholdsteller

  499
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

6 Neutro

Om laverda 668

 • Rang
  Caporeparto
 • Bursdag 18. november

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Møreog Romsdal
 • Interesser
  Alfa romeo , Jakt og Fiske, konkuranse skyting .treff og samlinger
 1. Har alltid kontanter hjemme for jeg stoler ikke på elektronikken den får jo bugs rettsom de er
 2. er vel ikke noen god fotograf men er enig i at annonsen kunne vært bedre skal se om jeg får lagt til noen flere bilder . men 166 er jo en god bil de er i hvertfall sikkert den er jo mye stillere og mere behagelig og kjøre på langtur med enn 159 ti jeg har selv om 159 er en kjempe god bil min 159 nr 4 den jeg har nå og er en kjempe god bruksbil
 3. Er markedet etter 166 virkelig så labert att de ikke går an og selge en bil til kost pris for service som er tatt og på kost av nye dekk og felger ?
 4. Er markedet etter 166 virkelig så labert att de ikke går an og selge en bil til kost pris for service som er tatt og på kost av nye dekk og felger ?
 5. Hvor ligger eventuelt ecu til disse plassert .har lyttet på alle sammen og de er bare tre stk som gir lyd i fra seg mistenker dårleg kontakt i lednings nett da de kommer og går feil meldinger noe som har tips har kjøpt inn nye sensorer som skal byttes men har ikke alle 8 så hadde vært greit og sjekke om de er noen kontakter som er feil .
 6. Ingen som vil kjøre 166 i sommer .? !gi bud
 7. noen som har ledningen og pluggene som går fra pære sokkelen og ned til ballast. Min er smeltet og defekt eventuelt hvor kan dette skaffes
 8. Veivakselsensoren ga ikke feil kode på min .
 9. Hei hva forlanger du til pris på denne og ser også av historien til denne her inne att du har hatt. Litt problemer med den ble noe byttet på motoren etter att den gikk opp på turtall ?
 10. er ikke sunnmøring da men ikke så langt unna
 11. noen svar har de jo blitt men skjønner de vist de er lite respons da de ikke er så mange av disse til salgs
 12. Hvor står denne hen
 13. Fornuftig priset 3,2 gt ønskes
 14. De er mulig de passer bare på sportspakken som var levert de passer ikke-på ti og de vanlege utgavene