Gå til innhold

Poengoversikt


Populært innhold

Viser det mest likte innholdet siden 21.07.2018 i alle områder

 1. 2 liker
 2. 1 liker
  Utrolig viktig at anleggsflaten mellom felg og bremseskive er ren. Har skivene vært av og det er kommet dritt mellom skive og nav ved montering igjen, kan det også medføre risting. Dette vil også ødelegge bremseskivene om det kjøres med.
 3. 1 liker
  Den enkleste feilsøking du kan gjøre er å bytte til vinterhjulene eller låne ett sett med sommerhjul fra en alfistvenn. Hvis ristingen forsvinner, så vet du hvor den kommer fra...
 4. 1 liker
  Når jeg fikk spendt opp avdrageren så kom armen av. Det skal ikke være behov å slå noe og det vil jeg være forsiktig med ang akslingen som går videre opp i styrehuset. Bruk avdrager så skal den komme, sleggemakt er ikke å anbefale.
 5. 1 liker
  Kjøper Ronal A1 5 hulls boltsirkel send PM //ida
 6. 1 liker
  Altså bare ta bolt for bolt med klokken. Okay, takk for tipset, det høres forsåvidt fornuftig ut.
 7. 1 liker
  Med slingre bolter så må du ha rett senter ring ellers så blir det fort risting. Har kjørt med slingrebolter på mange biler og det fungerer gull, du har slingrebolter på alle da?
 8. 1 liker
  Har et sett Image F40 split felger til salgs. Felgene er nye i sommer og er kun testet på min GTV6. Dimensjon er 7,5" foran og 9" bak. Boring 5x98 med ET 25 og er bestilt til min GTV6. Senterkopper og muttere følger også med. Har kvitteringer liggende på 22500 kr. Dette er kvalitetsfelger som man kan bytte felgeringer på etter behov.
 9. 1 liker
  det er sikkert mye som kan gjøres for å bedre støyisoleringen. men jeg tenker at G skal få være slik den er i den perioden vi eier den. Det er endel momenter med den bilen jeg aldri kommer til å bli fornøyd med uansett. Grei bil, men også en bil full av kompromisser pga den tidsalderen vi lever i. Ned skalering i motorstørrelser med pustehjelp. Fiffige og ømfintlige ventilstyringer for å klare Euro6, som sikkert ikke tåler tidens tann like bra som biler med konvensjonell og utprøvde konstruksjoner. Vi har i hvert fall hatt vår runde med Multiair tøys. Så det får gå så lenge det går tenker nå jeg.
 10. 1 liker
  Jekken som har løsnet I baggasjen kanskje? 😉 Kan være gåen demper også, opplevde at en demper fikk 2cm dødgang, men fungerte ellers som den skulle.
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×