All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres   

 1. I går
 2. jeg tenker også at det før eller siden desverre blir slik. Men det er så mye som skal til for at dette funker i all eomstendigheter. Det er hvertfall lenge til det blir biler som ikke har mulighet for manuell styring. Ser for deg du kommer på en smal skogsvei og en traktor kommer mit deg. Det gjelder å finne et egnet sted på veiskulder med ikke alfor store steiner, ikke for mye gjørme eller andre ting som en 3d scanner ikke kan analysere. Hvordan skal da dette vidunderet kunne ta en skjønnsmessig vurdering for å løse en slik situasjon? den vil sikkert klare endel slike tilfeller, men neppe alle. Så blir en sensor dekket av dritt slik at den ikke får all nødvendig data. Da får du sikkert beskjed om å gå ut av bilen og tørke av. Men om dritten kommer på feil sted og tid, kanskje resultatet i teorien kan bli fatalt.? Kan bilen lukte at det er is 100 meter frem? Kanskje den trodde det var is, men det var noe annet. Det er så mange erfaringsbaserte ting som mennesker kognitivt kan vurdere og forutse (på godt og vondt) som en datamaskin forhåpentlig aldri vil kunne erstatte. Greit på en hovedvei i chicago der 100% andre ting som beveger seg i veibanen er styrt av samme system. Og er 99.5% prosent forutsigbart. Hva om dette systemet blir hacket eller får hikke. det vil jo skje. Kommer da 16 0000 0000 biler ut av kontroll i noen sekunder for backup system tar over? Er så mange fallgruver at. men igjen det vil skje, men ikke om 20 år. Når dette blir tilfelle, så kjøper jeg hest som forhåpentlig fremdeles kan styres manuelt:-)
 3. Ser ut som det kan være enklere å bruke kupebilde til oppmåling av hullet. Du husker ikke størrelsen på borret du brukte? Har bestemt meg for å ta det nå snart. Er møkk lei kald isete bil om morran! :-)
 4. Fy søren den er fin i den fargen!
 5. Og forrige lørdag ble GTA-en trygt transportert til vinterlagring, noe som nesten var litt synd da blåfargen tok seg veldig godt ut i snøen: (Ja, jeg måtte prøve, men det var ikke plass til kjettingene.)
 6. Her var det veldig lenge siden forrige oppdatering! Grunnet overgang til ny jobb ble det ikke så mye bilkjøring i sommer og høst som jeg hadde håpet på, men jeg fikk med i det minste meg Pinsetreffet:
 7. FCA er jo en av de store aktørene innen autonome kjøretøy, de signerte avtale med BMW, Intel og Mobile eye i august. Planen er å utvikle en autonom platform som kan selges til andre produsenter. Den skal støtte kravene helt opp til nivå 5, altså helt selvkjørende. I tillegg har jo FCA i lengre tid hatt samarbeid med Google omkring det selvkjørende prosjektet basert på voyager. Men jeg håper jeg er godt under torva før dette blir hverdagen..
 8. Solgt til herren med 147 👍
 9. takk alle sammen, viktigst at mor og barn har det bra og er sunn og frisk!!!
 10. Hej Jeg har lidt brugt Altissimo, 2 sæt højre/ venstre glas , det ene venstre med en revne. 1 sæt H/V hus + en extra venstre, alle kan lyse. Hilsen Hans Jørgen , DK
 11. Tror ikke det er noe mer hokus pokus enn at du kjøper en dobbel DIN-spiller. Jeg har det i min etter forrige eier, og det matcher greit med interiøret.
 12. Etter litt mer leting, kom jeg over en post som spesifiserte at den skulle passe til 2005 og ut radio uten skjerm. Noen som har noe erfaring med Seicane? https://www.seicane.com/2005-onwards-alfa-romeo-159-radio-replacement-with-android-hd-touch-screen-dvd-player-blutooth-car-system-3g-wifi-mirror-link-obd2-steering-wheel-control-rearview-camera-1080p-video-s126007 Den ser jo hvertfall ut til å skulle kunne passe ordentlig med hjørnene og. Uten DAB men med et integrert dab adapter som tilbehør jeg ikke vet noe særlig om. Synes det er et stort pluss at denne ser ut til å passe godt inn i orginal looken.
 13. Er det noen som har erfaringer fra å innstallere ny spiller, touchskjerm, i en 159 med radio uten touch? Etter hva jeg har skjønt fra å søke litt rundt, både her og på nettet er den litt mindre enn den som har NAVI. Så er nå litt skeptisk til de enhetene som "passer til 159" ettersom jeg ikke vet hvilken. Er form og størrelse på disse helt standard? Synes de fleste jeg finner har langt mer spisse kanter enn orginal spiller, noe som må føre til dårlig fit? Om noen nylig har gjennomført dette, og kunne gi noen tips hadde det vært godt motatt. Skulle hatt en spiller med touch display, GPS (Gjerne bare gjennom mobilen, android), DAB+, USB og/eller AUX som passer godt til dashbordet og kommuniserer med ratt kontrollene... Eventuelt om det blir vanskelig, er det noen som har vært bort i AUTODAB og lignende enheter? Skjulte og integrerte DAB enheter. Hørte på RSA og de sa de hadde sluttet å innstallere den form for DAB, fordi det var kun en evig klagestrøm fra kunden og løsningene var rett og slett helt elendig.
 14. Må si jeg likte denne formuleringen i BilNorge.no sin omtale:
 15. Jeg hadde en med manuelt tak. Må si jeg var overasket over hvor fort og lett det var å legge over taket når regnet kom 😉 jeg hadde gått for manuell men, nå kjørte jeg svært skjelden tak over hode 😆
 16. http://www.highwoodalfa.com/giulia/lights0119/Front indicator.sidelamp unit Altissimo.JPG Noen som har 2 stk slike til salgs ?
 17. Jeg har manuelt tak og fornøyd med det. Har hatt litt klur med en e.l solenoid til lokket over kalesjen ,men d er det :-)
 18. Har en stk. brukt tåkelampe til 159 liggende å slenge i kjelleren. Den er hel og fin og fungerer bra, dog er den brukt og noe steinsprut/matt glass må påregnes. Sendes mot frakt og 150kr, evt. hentes i Tønsberg for samme pris. PM eller sms 908 14 570 -Magnus
 19. Siste uke
 20. Yes, i know...it's slightly less illegal here That is the reason why...long beam and aftermarket xenon without projectors. Some people here just fit xenon bulbs and that's my target audience
 21. Grattis til bestemor og bestefar også
 22. Even if that's very illegal, I really wan't to do that myself for when people are using long beam behind me or driving with aftermarket xenon in their foglights on rainy nights. Make it a strobelight while you're at it
 23. Går med en usikkerhet i forhold til salg. EL-bil er sykt fornuftig når man har en GTV stående i garasjen, men denne er jo søren meg ikke så dyr i drift heller! Selge eller beholde???
 24. 5.000 kr. i rabatt ved kjøp før 17.12.17! https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=105424391&fks=105424391
 25. This car is fighting me all the way. There is always little something that takes a ton of time to figure it out. It's been a long time since we took interior apart, and putting it back together is not as straight forward as one may think . Of course, my idea of cleaning everything doesn't help with speeding things up. For example, I though it'll be great to wash air vents in the dishwasher But the results were disappointing So, i had to source out set of used ones and wash them manually But, it's not all bad. Pretty much everything in the engine bay has been sorted out, and one of the last things to do was new Oil Catch Can. I have this crazy idea to hide everything that was not fitted in the factory, so OCC was fitted next to the gearbox. It could be checked and emptied by undoing couple of screws, but still hidden from the view. Also, wheels are now fitted, and I had the first drive...2 meters in reverse, but hey, it's a start! Had to back up few meters so we could fit the doors. Of course, doors were properly insulated before fitting So, interior is almost finished, and after connecting all speakers, i can confirm that sound with new head unit is really great. Almost forgot...for the reverse light i've used 50W led. I know it's overkill, but the idea is to have switch so i can switch it on at any time, for example, when someone behind me uses long beam Picture doesn't show it, but it really lights up the room Unfortunately, I just don't have the time to update this thread on the regular bases, but I'll answer all the questions if someone was to try any of the upgrades saw here. I do hope to send my first set of data logs to TribesMan by the end of week, and by the end of the month to actually start using the car.
 26. Har bare godt å si om MiTo! Eid en Twin Air tidligere. Likte den veldig godt. Kjørt mye 156 SW med 2,4 diesel. Velholdt 156 er bra og nok strået bedre enn MiTo, men sistnevnte er nyere og langt billigere i drift! Dessuten går den antagelig gjennom et par EU kontroller uten å bytte bærearmer eller sveise rust...
 1. Last inn mer aktivitet